PTT birinci ligde ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kampla devam ettiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kalesini ve forvetini sağlamlaştırmayı düşünüyor.

Ligde kaliteli bir takım olmak için atanın ve tutanın iyi olması gerektiğini vurgulayan kulüp başkanı Ünsal Göksen, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

ÜZÜLDÜĞÜMÜZ VE SEVİNDİĞİMİZ MAÇLARIMIZ OLDU

Sezonun ilk yarısında oynadıkları Kahramanmaraşspor maçında beklenmedik bir sonuçla ayrıldıklarını ifade eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp başkanı Ünsal Göksen, “Kaybettik dediğimiz maçın son dört dakikasında atılan gollerle galip geldi. İlk yarıda en çok üzüldüğüm maç ise Mersin İdmanyurdu ile oynadığımız karşılaşmaydı. Birinci dakikada gol yedik 89 dakika yarım sahaya oynadık. 3 veya 4 bir galip bitirteceğimiz maçı 1 – 0 mağlup bitirdik. Artık sağlık olsun, diğer maçlarda da oynadığımız takımların hakkını yememek gerekiyor. Örneğin bir Bucaspor maçının 78’inci dakikasında beraberliği yakaladık ama bir dakika sonra ikinci gol adına yüklendiğimiz sırada 40 metreden gol yiyoruz. Ne yazık ki böyle bir maçta üzüldük ama benim aklımda en çok kalan ve üzüldüğüm Mersin maçı vardı” dedi.

BOŞ DURMAYACAKLAR

Ligin alt sırasında ki takımların kopmamak adına çok çaba sarf ettiklerini açıklayan Göksen, “Fethiyespor, Kahramanmaraşspor ve Tavşanlı çok çaba sarf ediyorlar. İkinci yarıda bu takımlarda boş durmayacaklar ve takviyeler yapacaklar. Yukarıda ki dört takım ilk ikiyi paylaşacak ama 3 ile 7’inci sıradakilerin puan farkları yok en büyük fark 5 puan onun için çok şeylerin değişeceğine inanıyorum. Altta da durum böyle olacak. Zaten bu ligde 2 maç kazandığınız zaman play off’un içerisindesiniz kaybettiğiniz zamanda küme potasının içinde oluyorsunuz. Oldukça değişen bir lig, onun için atan ve tutanınızı sağlama alırsanız bu ligde çok başarılı olursunuz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU