Farklı Beşiktaş mağlubiyeti sonrası ilk antrenmanını yapan Gaziantepspor’da teknik direktör Mutlu Topçu futbolcuları uyardı.

Beşiktaş maçı sonrası üç gün izin kullanan kırmızı – siyahlı futbolcular, Akhisar Belediyespor hazırlıklarına dün akşam kendi tesislerinde başladı. Antrenman öncesi futbolcuları bir araya toplayan genç teknik adam, futbolculara kesinlikle morallerini bozmamalarını istedi.

DİKKATLİ OLMALIYIZ

Sezonun henüz başı olduğunu birkaç hafta içerisinde tam bir ekip haline geleceklerini söyleyen Topçu, “Oynadığımız takım Beşiktaş, elbette kendi sahamızda oynayacağımız maçta mutlaka puan almamız gerekiyordu ama bu tür rakiplere karşı daha dikkatli olmalıyız. En ufak hatamız nelere mal oluyor hep birlikte gördük. Bu nedenle maç içerisinde bütün konsantrasyonumuzu oyuna vermek zorundayız” dedi.

AYAKTA KALACAKSINIZ

Bir an önce geçmiş haftayı unutmalarını isteyen Topçu, “Futbolda geçmişe takılıp kalmak doğru bir düşünce değildir. Biz geçen hafta farklı galip gelmiş olsaydık yine unutmamız gerekiyordu. Sizler süper lig gibi bir takımda oynayan ve kendilerini kanıtlayan oyuncularsınız. Her zaman ayakta kalacaksınız, yıkılmayacaksınız, hatalarınızın üzerine gidip doğruyu bulacaksınız. Bu şehrin ve köklü bir kulübün bizlerin üzerinde hakları var. Bundan dolayı bu takımı başarılı yapmak için çalışıp, hatalarımızı telafi etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

A.SERDAR ÖZEKŞİ