Gaziantep’te faaliyet gösteren servisçi esnafı Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan güvenlik güçlerine baklava ve iç giyim malzemesi gönderdi. Oda önündeki törene Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, bazı Emniyet Şube Müdürleri, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci, Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan ve Personel ve Öğrenci Servisi taşımacılığı yapan firma sahipleri katıldı.

ÖZCAN: ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN

Yapılan yardımın devlete bağlılık olarak kabul edilmesini isteyen Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan, “Amacımız zor şartlarda doğuda görev yapan asker ve polisimize bir nebze katkıda bulunmak. Orada görev yapan asker ve polisimizin para, makam veya çıkarla bir işi yok. Onlar vatan sevgisi ile hareket ederek milletimizin bekaası için oradalar ve canlarını siper ediyorlar. Biliyoruz Devletimiz her türlü ihtiyacı görüyor ama bizde çorbada tuzumuz bulunsun istedik. 10 bine yakın iç giyim malzemesi ve bir tona yakın baklavayı paketler halinde düzenledik. Doğudaki asker ve polisimizin kullanımına sunduk. Özellikle Mardin Nusaybinden başlayarak güneydoğudaki birçok ilçede görev yapan asker ve polisimizin bu acizane hediyemizi kabulunu bekler, bu vatanın evladı ve bir sivil toplum kuruluşu olarak Türk milletinin güvenlik güçlerine ve devletine bağlılığını göstermek istedik” diye konuştu.

YETKİNŞEKERCİ: YARIM ELMA, GÖNÜL ALMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Durdu Yetkinşekerci ise, duyarlı davranışından dolayı Başkan ve Yönetimini kutlarken, “Esnafımız devletinin her zaman yanında olduğunu yaptığı proje ile gösterdi. Burada amacımız yarım elma gönül almadır. Devletimizin, asker ve polisimizin yanında olduğumuzu bütün kesimler bilmeli” dedi.

DALGIÇ ÖNCÜLÜK ETTİ

Giray, Fakılı, Yılda, Dalgıç, Aztekin, Gürkan, Kılıç ve Pınar Taşımacalık firmaları adına baklava gönderme organizasyonuna öncülük eden İşadamı Şerif Dalgıç ise, asker ve polisimize hizmet ve katkı için her türlü göreve hazır olduklarını belirterek, bu onurlu görevde kendilerini yalnız bırakmayan İl Emniyet Müdürü, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Servisçiler Odası Yönetimine minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

KONVOY YOLA ÇIKTI

Konuşmaların ardından baklava ve iç giyim malzemelerini doğu ve Güneydoğu’daki kontrol noktalarına ve harekat merkezlerine iletmek için Servisçiler Odası Yönetim Kurulu ve emniyet güçlerinden oluşan araç konvoyu oda önünden uğurlanarak yola çıktı. Haber Merkezi