Gaziantepspor’un deplasmanda oynadığı Nazilli Belediyespor karşılaşmasından önce kırmızı-siyahlıların kadrosunun açıklanmasıyla birlikte oynayacak isimler şaşkınlık yarattı. Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu, Türkiye Kupası’nda bu sezon boyunca gençlerle mücadele edeceğiz açıklamalarına rağmen Nazillispor karşısında sadece İlker’e şans verdi.

AS OYUNCULAR DA ÇARE OLMADI

Türkiye Kupasına genç futbolcularıyla istediği gibi bir başlangıç yapamayan Gaziantepspor, Nazilli Belediyespor’a karşı tecrübeli isimlerle sahaya çıktı. A2 takımdan sadece İlker Günaslan’ın forma şansı bulduğu maçta, tecrübeli isimlerde galibiyeti getirecek oyunu sahaya yansıtamadı.

YEDEKLER ŞAŞIRTTI

Gaziantepspor’un Nazilli Belediyespor’la oynadığı maçta kırmızı-siyahlıların yedek kulübesi de şaşkınlık yarattı. Teknik Direktör Mutlu Topçu, 18 kişilik listeye 3 kaleci yazmasına rağmen sayıyı doldurmadı ve 17 kişilik bir esame listesi oluşturdu. Alperen Uysal ve Bora Sevim yedek kulübesinde otururken, tecrübeli kaleci Karcemarskas maçta görev alan isim oldu.

Kadroda 10 isim yoktu

Gaziantepspor’un Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Nazilli Belediyespor maçında tam 10 oyuncu maç kadrosunda yer almadı. Kırmızı-siyahlıların yeni transferleri Hürriyet Güçer, İlhan Parlak ve Koray Arslan’ın yanı sıra Muhammet İldiz, Fernando Marçal, Arokoyo, Muhammet Demir’de kadroya dahil edilmedi. Ayrıca daha önceki Türkiye Kupası maçlarında görev yapan genç isimler Oktay Aydın ve Muhammet Uyanık da teknik direktörü Mutlu Topçu tarafından 18 kişilik kadroya dahil edilmeyen isimler oldu. Takım kaptanı Elyasa Süme’de Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı karttan dolayı bu maçta forma giymedi.