Gaziantep Büyükşehir Belediyesspor teknik direktörü Hakan Kutlu’nun kulüple sözleşmesinin resmi olmadığı Mersin İdmanyurdu ile anlaşması gündeme gelince ortaya çıktı. Hakan Kutlu’nun Mersinli yöneticilere Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük için gelebileceğini söylediği ve “benim Büyükşehir ile sözleşmem tek taraflı, gelmemde sorun yok” demesi bu teknik adamla Büyükşehir’in henüz resmi olarak anlaşma yapmadığını ortaya çıkardı.

SÖZLEŞME HABERİ GÖSTERMELİKMİŞ

Geçtiğimiz sezon Büyükehir Belediyespor’un kötü gidişatından sonra yaşanan gelişmeler büyük şaşkınlık yarattı. Kulüp Başkanı Osman Toprak’ın basın mensuplarına Hakan Kutlu ile sözleşme imzalarken resim çektirmesinin göstermelik olduğu ortaya çıktı. Çünkü futbol federasyonunda Hakan Kutlu’nun sözleşmesinin uzatıldığına dair herhangi bir belge olmadığı anlaşıldı.

HAKAN KUTLU ONUN İÇİN RAHATMIŞ

Mersin İdmanyurdu ‘na gitmek isteyen Hakan Kutlu’nun Mersinli yöneticilere, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile sözleşme sorununun olmadığını söylemesi, bunun sosyal medyada ortaya çıkmasına yol açtı. Twitter’da Hakan Kutlu haberleri yayınlanırken, genç teknik adamın bu söylediklerinin gerçek olduğu ortaya çıktı.

MERSİN İŞİ YATINCA KULÜPTE KALDI

Edinilen bilgiye göre Hakan Kutlu’nun Mersin İdmanyurdu işi gerçekleşmeyince, Büyükşehir’de görevine devam edeceğini açıkladığı bildirildi. Twitter’da açıklama yapan Kutlu, Fatma Şahin ve Osman Toprak’a verilmiş sözü olduğunu ve görevine devam edeceğini açıkladı.

SÖZLEŞME RESMİYETE DÖNÜŞEBİLİR

Bu gelişmeler ışığında Hakan Kutlu’nun geçen sezon ortasında yaptığı göstermelik sözleşmenin resmiyete kavuşabileceği ileri sürüldü. Hakan Kutlu’nun ifadesine göre, bu sözleşme çift taraflı tekrar imzalanacak ve böylece resmiyet kazanacak.