Haftalardır bir türlü yakalanamayan galibiyete Şanlıurfaspor deplasmanında son veren PTT 1’inci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

İnanmış bir başkan, yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular ile kalan maçları kazanmayı hedefleyen mavi – beyazlı ekip camia olarak birbirine kenetlenmiş durumda.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor tesislerinde haftanın ilk çalışmasının startını veren mavi – beyazlı ekipte futbolcuların haftalar sonra elde edilen galibiyetle yüzlerinin gülmesi dikkat çekti.

ZORLU MAÇLARIN ÜSTESİNDEN GELİRİZ

Hafta sonu evlerinde oynayacakları Adanaspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacaklarını belirten Gaziantep Büyükşehir Belediyespor antrenörü Mehmet Polat, “Her maç üstüne koyarak ilerliyoruz ve artık seri yakalamanın zamanı geldi. Geçen hafta Şanlıurfaspor karşısında elde edilen galibiyet sonrası oyuncuların kendilerine olan özgüvenleri yerine geldi, üzerindeki stresi bir nebzede olsa attılar. Önümüzdeki Adanaspor maçıyla başlayacak ve deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile evimizdeki Orduspor maçlarında galibiyet serisi çıkarmalıyız. Bunu başardığımız takdirde önümüz açılacaktır. Büyükşehir Belediyespor, zorlu maçların üstesinden her zaman kalkmasını bilmiştir, bu sezonda aynı zorlukların altından kalkacaktır” diye konuştu.

KOLAY OLMAYACAK

Adanaspor’unda bu sezon konum itibarıyla rahat olmadığını kaydeden Polat, “Rakibimiz de kendi evinde alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Boluspor karşısında galip gelerek biraz nefes aldılar ama onlarda bizim gibi tam anlamıyla rahat değiller bu anlamda kendi evimizde oyamayacağımız maç oldukça zor geçecek. Bir bakıma 6 puan niteliğinde bir mücadeleye çıkağız. Kolay bir maç olmayacak ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

CİHAN HANCIOĞLU