Basketbolda Gaziantep’in yüz akı olmaya devam eden Royal Halı Basketbol takımı, sezonun ilk maçını kendi evinde Anadolu Efes ile oynuyor.

Türkiye kupasında çeyrek finale yükselme başarısını gösteren Royal Halı Gaziantep Basketbol, sezona da galibiyetle başlamak istiyor.

Yarın Şahinbey Karataş Kapalı Spor Salonunda Saat 14.00’de başlayacak olan Anadolu Efes karşılaşmasını Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon ve Sertan Kırklar hakem triosu yönetecek.

ARMAĞAN OLSUN

Royal Halı Gaziantep basketbol takımı yeni sezonun ilk maçını yarın Karataşspor Salonu’nda ligin en güçlü ekiplerinden Anadolu Efes ile yapacak. Türkiye Kupası maçlarının ardından çalışmalarını ara vermeden sürdüren eflatun - sarılı ekip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Yenilenen kadrosu ile bu sezon ilk kez taraftarının önüne çıkacak olan dev adamlar, taraftarlarına galibiyet armağan etmek amacında.

SES GETİRECEKLER

Baş antrenör Jurij Zdovc yönetiminde sezon hazırlıklarını tamamlayan yeni oyuncularda da büyük bir heyecan var. Karataş Şahinbey Spor Salonundaki basketbol atmosferini merak eden oyuncular taraftar desteği bekliyor.

Altan Erol, Tufan Önen, Gökhan Şirin, Javad Williams, Paul Harris, Courdon Higgins, Suat Can Usal, Earl Calloway, Erden Eryüz, Can Uğur Öğüt, Oliver Stevic, Domen Lorbek ve Tomislav Ruzic gibi önemli oyunculardan kurulu Royal Halı Gaziantep Basketbol takımı, bu sezon ligde ve kupada ses getirmek istiyor.

DESTEK ŞART

Haydi, Gaziantepli basketbol severler, Karataş Kapalı Spor Salonunda basketbol şöleni sizleri bekliyor.

Yenilenen ve güçlenen kadrosuyla bu sezon oldukça güçlenen eflatun – sarılı dev adamlar, tribünde ki güçlerini görmek istiyor.

Eflatun - sarılı kulübün başkanı Metin Uzer, yarın oynayacakları Anadolu Efes maçında tribünlerin dolmasını beklediklerini söyledi. Tüm Gaziantepli basketbol severleri Karataş spor Salonu’na beklediklerini ifade eden Uzer, “Bizim açımızdan çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu sezon kadromuzda oldukça deneyimli ve tecrübeli oyuncular yer alıyor. Teknik ekiple birlikte el ele vererek basketbolu şova dönüştürecek bir ekip oluşturduğumuza inanıyorum. Sporseverleri Karataş’ta ki Anadolu Efes maçına bekliyoruz. Oluşturacağımız ambiyansla kritik maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU