KAYSERİ ERCİYES – GAZİANTEP B.B SPOR

SAHA: KADİR HAS STADYUMU

HAKEMLER: ERKAN ENGİN – NİHAT SAMUK – ATA YILDIRIM

TARİH: 30 AĞUSTOS PAZAR (YARIN)

SAAT: 19.00

YAYIN: TRTSPOR

Sezonunun ilk iki haftasında oynadığı maçlardan golsüz beraberliklerle ayrılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, yarın deplasmanda Kayseri Erciyespor’un konuğu oluyor.

Geçen hafta Yeni Malatyaspor karşısında oynadığı futbolla taraftarlara hayal kırıklığı yaşatan mavi – beyazlı temsilcimiz, Kayseri ekibi karşısında hem sezonun ilk golünü atmak ve hem de ilk galibiyetini elde etmek istiyor.

BU DEFA İSTİYORLAR

Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor karşısında ki oyunlarının karşılını galibiyetle alamadıkları için mutlu olamadıkların söyleyen mavi – beyazlı futbolcular, “Yarın deplasmanda oynayacağımız Kayseri Erciyes’te bizim gibi ilk iki maçından golsüz ayrıldı. Onlar kendi sahalarında kazanmak istiyorlar ama bizimde Gaziantep halkına verilmiş sözümüz var. Bu defa galip gelerek sezonun ilk sevincini yaşamak istiyoruz” dediler.

3 PUAN ÇOK ÖNEMLİ

Beraberlikler haftasının ardından artık 3 puanı hanelerinle yazdırmak istediklerini söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “ Bu sezon kadromuza kattığımız futbolcularla yeni bir takım sayılırız. Her geçen hafta yerine oturmuş bir ekip oluyoruz. Yeni transferlerimizin uyumu ile çok farklı bir takım oluşturduk. Bu sezon bizim için çok daha farklı olacak. Başarılı bir takım izlettireceğiz. Kayseri Erciyes maçını kazanarak ligde ki ilk galibiyetimizi elde etmek istiyoruz. Alacağımız galibiyet moral motivasyonumuzu artıracaktır” diye konuştu.

Bebeto ve Yenal sakat

PTT birinci lig temsilcimiz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’un yeniş transferlerinden Bebeto ve Yenal Tuncer’in sezon öncesi Topuk Yaylası kampında geçirdikleri sakatlıklar devam ediyor.

Her iki futbolcu da yarın oynanacak olan Kayseri Erciyes maçı kadrosunda yer alamayacaklar.

Ayrıca mavi – beyazlı ekipte bir türlü verimli olamayan Ergin Keleş ile yollar ayrıldı.

MUHARREM TÜRKOĞLU