GAZİANTEPSPOR – DENİZLİSPOR

STAT: KALYON STADI

TARİH: 16 ARALIK CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 13.00

HAKEM: ERKAN ÖZDAMAR – UTKU TUNAVELİOĞLU – SEYFETTİN ÜNAL

YAYIN: BEIN MAX 2

Geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor karşısında tarihinin en ağır yenilgisini aşan kırmızı – siyahlı temsilcimizde genç kramponlar yaralarını sarmak istiyor.

Ankara A klasman hakemlerinden Erkan Özdamar’ın bugün Kalyon Stadyumunda saat 13.00’de çalacağı düdükle başlayacak mücadeleyi Beın Max 2 naklen yayınlayacak. Kırmızı – siyahlı genç yetenekler, Denizlispor karşısında galip gelerek kötü gidişe son vermek istiyor.

YARA SARACAKLAR

Gaziantepspor’da kötü gidişatın ardı arkası bir türlü kesilmek bilmiyor. Bu sezon mücadele ettiği TFF birinci liginde skor anlamında hiçte iyi sonuçlar alamayan ve arka arkaya elde ettiği mağlubiyetlerle ligin dibine demir atan kırmızı – siyahlı temsilcimiz, tarihinin en ağır yenilgisinin yarasını bugün kendi evinde Denizlispor karşısında sarmak istiyor.

Beklenmedik yenilgi karşısında morallerinin oldukça bozul olduğunu söyleyen Gaziantepspor teknik direktörü Faik Demir, futbolda hiçbir zaman için geriye bakmanın bir anlamı olmadığını ve önlerine bakmak zorunda olduklarını söyledi. Gaziantepspor gibi koca bir çınarın asla bu durumlara düşürülmemesi gerektiğini kaydeden tecrübeli teknik adam bugün kendi sahalarında oynayacakları Denizlispor karşısında galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

AFFETTİRMEK İSTİYORLAR

Eskişehirspor maçı öncesine kadar olumlu futbol sergileyen kırmızı – siyahlı futbolcuların moralleri oldukça bozuk olmasına rağmen Denizlispor karşılaşmasına sıkı bir şekilde hazırlandılar.

Kırmızı – siyahlı taraftarları gereğinden fazla üzdüklerini belirten oyuncular, bugün kendilerini affettireceklerini söylediler. Hiçte beklenmedik bir sonuçla karşılaştıklarını ve bunun da kendilerini çok etkilediğini söyleyen futbolcular, bugün kendi evlerinde oynayacakları maçta sahaya çıkıp galip gelebilmek adına her şeylerini ortaya dökeceklerini ifade ettiler.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

TFF 1. Lig'de bugün deplasmanda Gaziantepspor'la karşılaşacak Denizlispor'un teknik direktörü Reha Erginer, "Gaziantepspor maçında galip gelerek bulunduğumuz noktadan çıkmak istiyoruz." dedi.

Gaziantepspor maçı bizim için çok önemli bir maç olacak. Karşımızdaki rakip de sıkıntılı süreç yaşıyor ve o süreci saha içerisine yansıtmıyor. Oldukça iyi mücadele eden bir takım." Dedi.

Erginer, Gaziantepspor'un son oynadığı Eskişehirspor maçında farklı mağlup olduğunu hatırlatarak şunları kaydetti:

"Onlar haliyle farklı mağlubiyeti unutturmak isteyecektir. Yani kimse bu maçın kolay geçeceğini düşünmesin. İlk yarıyı çok iyi bir şekilde bitirmemiz lazım. Son iki maçtan 6 puan alırsak biraz olsun moral kazanmış olacağız. Biz her şeyi düzelteceğiz. Gaziantepspor maçında galip gelerek bulunduğumuz noktadan çıkmak istiyoruz."

Bu arada, koşu ve ısınmayla başlayan antrenmanda yeşil-siyahlı futbolcular, taktik çalışması yaptı.

MUHARREM TÜRKOĞLU