Arslan'dan GAİB'e ziyaret
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ne (GAİB) iadeyi ziyarette bulunan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan’dan bilgi aldı.
ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan GAİB’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette; GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat - Bakliyat - Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Surur Aydın, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir, GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer, Genel Sekreter yardımcıları Mikail İrtegün ve Aydın Kutlu da hazır bulundu.
181 ÜLKEYE İHRACAT
GAİB’in 2012 yılı ihracatının Türkiye ortalamasının üç katı olduğuna dikkat çeken Abdulkadir Çıkmaz, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan’a yapılan ihracat çalışmaları ve üyelere verilen hizmetler yanında, GAİB’in üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi verdi.
2023 ihracat hedefi olan 500 milyar dolarlık rakama Türkiye’nin ulaşabilmesi için GAİB’in lokomotif güç konumunda olduğuna değinen Çıkmaz, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi İhracatçı Birlikleri 2012 rakamlarına göre Türkiye ortalamasının üç katı rakama ulaşmıştır. 181 ülkeye ihracat gerçekleştirmekteyiz. Üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yürütmekteyiz. Hizmet içi eğitim kursları ve çeşitli bilgilendirmelerle üyelerimizin ihracata yönelik yaptıkları çalışmalarda sürekli bilgi güncellemesi yaparak olumsuz bir durumla karşılaşmalarına engel olmaktayız. GAİB hizmet binası Türkiye’nin en prestijli binalarından birisi olup sahip olduğu teknoloji ve tesisleriyle sadece ihracatçılarımıza değil, birçok alanda faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluşlarımızla STK’da hizmet vermektedir. Hedefimiz 2013 yılında 2012 rakamlarının üzerine çıkmaktır. Bu yönde önemli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.
KAPLAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Halının dünyadaki en büyük merkezinin Gaziantep olduğunu belirten Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan ise, dünya genelinde halı sektöründeki liderliği sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Türkiye’nin ve ürün olarak halının dünyadaki bilinirliliğini arttırma yönünde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.
Ziyaretin ardından GAİB hizmet binasında incelemeler yapan İl Jandarma Komutanı Arslan, başarılı çalışmalarından dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz'ı, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Kaplan'ı, Güneydoğu Anadolu Hububat - Bakliyat - Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın'ı, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Demir'i, GAİB Genel Sekreteri Kocaer'i, Genel Sekreter yardımcıları İrtegün ve Kutlu’yu tebrik etti.
Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ne (GAİB) iadeyi ziyarette bulunan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan’dan bilgi aldı.ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan GAİB’i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette; GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat - Bakliyat - Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Surur Aydın, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir, GAİB Genel Sekreteri Salim Kocaer, Genel Sekreter yardımcıları Mikail İrtegün ve Aydın Kutlu da hazır bulundu.181 ÜLKEYE İHRACAT
GAİB’in 2012 yılı ihracatının Türkiye ortalamasının üç katı olduğuna dikkat çeken Abdulkadir Çıkmaz, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan’a yapılan ihracat çalışmaları ve üyelere verilen hizmetler yanında, GAİB’in üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi verdi.2023 ihracat hedefi olan 500 milyar dolarlık rakama Türkiye’nin ulaşabilmesi için GAİB’in lokomotif güç konumunda olduğuna değinen Çıkmaz, “Güneydoğu Anadolu Bölgesi İhracatçı Birlikleri 2012 rakamlarına göre Türkiye ortalamasının üç katı rakama ulaşmıştır. 181 ülkeye ihracat gerçekleştirmekteyiz. Üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yürütmekteyiz. Hizmet içi eğitim kursları ve çeşitli bilgilendirmelerle üyelerimizin ihracata yönelik yaptıkları çalışmalarda sürekli bilgi güncellemesi yaparak olumsuz bir durumla karşılaşmalarına engel olmaktayız. GAİB hizmet binası Türkiye’nin en prestijli binalarından birisi olup sahip olduğu teknoloji ve tesisleriyle sadece ihracatçılarımıza değil, birçok alanda faaliyet gösteren resmi kurum ve kuruluşlarımızla STK’da hizmet vermektedir. Hedefimiz 2013 yılında 2012 rakamlarının üzerine çıkmaktır. Bu yönde önemli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.KAPLAN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Halının dünyadaki en büyük merkezinin Gaziantep olduğunu belirten Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahaddin Kaplan ise, dünya genelinde halı sektöründeki liderliği sürdürmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek Türkiye’nin ve ürün olarak halının dünyadaki bilinirliliğini arttırma yönünde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Ziyaretin ardından GAİB hizmet binasında incelemeler yapan İl Jandarma Komutanı Arslan, başarılı çalışmalarından dolayı GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz'ı, Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Kaplan'ı, Güneydoğu Anadolu Hububat - Bakliyat - Yağlı Toh. ve Mam. İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aydın'ı, Güneydoğu Anadolu Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Demir'i, GAİB Genel Sekreteri Kocaer'i, Genel Sekreter yardımcıları İrtegün ve Kutlu’yu tebrik etti.