Gaziantepspor’un 23 yaşında ki defans oyuncusu Gbenga Arokoyo, Afrika ulusal dostluk kupası maçında Nijerya milli takımını formasını giydi.

Sezonun sona ermesinin ardından vakit kaybetmeden Nijerya milli takım kampına katılan 23 yaşında ki defans oyuncu Mali ile oynanan maça yedek kulübesinde başladı.

Nijerya milli takımının 1 – 0 galip geldiği mücadelenin 88’inci dakikasında Abdullahi Shehu’nun yerine giren Gaziantepsporlu futbolcu sadece 2 dakika ülkesi adına mücadele etti. Nijerya milli takımı yarın ikinci hazırlık maçını Lüksemburg ile saat 20.00’de oynayacak.

Gaziantepspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Nijeryalı defans oyuncusu ülkesinin milli takım kampında yaptığı açıklamada “Ben Allah’a şükürler ediyorum. Bana verdiği fırsatların sonunda benim çıkış yapmak için süper bir fırsat. Nijerya’nın en iyisi olmak adına Tanrı’ya şükür ediyorum ve zafer her zaman ülkemin olsun” dedi.

MARÇAL KUTLADI

Gaziantepspor’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen Brezilyalı Fernando Marçal ise Gbenga Arokoyo’nun sosyal paylaşım sitesine yaptığı yorumda “Tebrikler arkadaşım! Ben senin adına çok mutlu oldum!” ifadelerini kullandı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ