ERZURUMSPOR – GAZİANTEPSPOR

STAD: KAZIM KARABEKİR STADYUMU

TARİH: 17 ŞUBAT 2018 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 13.00

HAKEMLER: KADİR SAĞLAM – SEZGİN ÇINAR – AHMET AYAZ

YAYIN: BEIN MAX 2

Bu sezon yaşadığı maddi krizler nedeniyle artık ligde kalması mucizelere bağlı olan kırmızı – siyahlı temsilcimizde futbolcular sadece arma aşkıyla mücadele edecek.

Ankara A Klasman hakemlerinden Suat Arslanboğa’nın yöneteceği mücadele saat 13.00’de başlayacak. Karşılaşma Beın Max 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

BOŞ DÖNMEK İSTEMİYORLAR

Bu sezon alt yapısından yetiştirdiği futbolcularla ligde mücadele etmek zorunda kalan Gaziantepspor’un genç yetenekleri Erzurum’dan boş dönmek istemiyor.

Ligin ilk yarısında kendi sahasında oynadığı mavi – beyazlı ekip ile golsüz berabere kalan kırmızı – siyahlı temsilcimiz yine puan alarak sahadan ayrılmak istiyor. Gaziantepspor adına ellerinden gelen her türlü fedakârlıkları yaparak en azından formanın aşkıyla oynayacaklarını ve küme düşeceklerse de onurlarıyla mücadele ederek düşeceklerini ifade ettiler.

DERELİOĞLU ÜMİTLİ

Bugün oynayacakları Erzurum deplasmanına zor şartlar altında giden Gaziantepspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu, her şeye rağmen ümidini yitirmiş değil.

Takımda ki futbolcuların sahada iyi niyetle mücadele ettiklerini ve hepsinin de içinde Gaziantepspor sevgisinin inanılmaz derecede büyük olduğunu aktaran Derelioğlu, bugün deplasmanda oynayacakları Erzurum deplasmanından boş dönmeyeceklerine inandığını kaydetti.

ERZURUM CEPHESİ

Spor Toto 1. Lig’de B.B.Erzurumspor, bugün evinde konuk edeceği Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı ter antrenmanıyla tamamladı.

Erzurumspor Tesislerinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde taktik ağırlıklı çalışan mavi-beyazlılar pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Gaziantepsor maçını galibiyetle tamamlamak istediklerini açıklayan B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Samsunspor maçına özverili çalışmalarını yansıtan oyuncularım Gaziantepspor maçında da aynı performansı göstererek sahadan üç puanla ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah bu maçı taraftarlarımızın desteğiyle alarak çıkışımızı sürdüreceğiz.” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU