PTT birinci liginde sezonun ilk galibiyetini geçen hafta Ordu deplasmanında elde eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, seriye geçmek istiyor.

Ligde ki kötü gidişine teknik direktör değişikliğiyle son veren mavi – beyazlı temsilcimiz, yarın Osmanlıspor ile galibiyet sayısını arttırmanın hesabını yapmak istiyor.

Ankara Osmanlı Stadyumunda lider Osmanlıspor ile yarın saat 15.00’de başlayacak olan mücadeleyi İzmir üst klasman hakemlerinden Hüseyin Sabancı yönetirken yardımcılıklarını ise Emre Suna ve Hüsnü Emre Çelimli yapacaklar.

HIRSLANDILAR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular geçen hafta elde ettikleri galibiyetle kendi özgüvenlerini kazandılar.

Artık kötü gidişe son vermek isteyen ve Orduspor galibiyetini anlamlı hale getirmek isteyen temsilcimizde oyuncular sahaya kazanmak adına çıkacaklarını ifade ettiler.

Teknik direktör değişimi ile birlikte beyaz bir sayfa açtıklarını aktaran mavi – beyazlılar, “Bu takımda oynayan her futbolcu kendini ispatlamış ve kalitesinin ne olduğunu kanıtlamıştır. Geçmiş haftalarda bizlere yakışmayan sonuçlar elde ettik ama artık böyle gitmenin bir anlamı yok. Bizim özgüvenimizi kazanmamız adına sadece bir galibiyete ihtiyacımız vardı onu da geçtiğimiz hafta Ordu deplasmanında elde ettik. Yarın ligin en güçlü ekipleri arasında yer alan Osmanlıspor ile karşı karşıya geleceğiz. Şu ana kadar elde ettiğimiz puanlar kimseyi yanıltmasın, biz bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılabilecek durumdayız ve başkent deplasmanında bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştular.

KUTLU İDDİALI

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile çıktığı ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşayan yeni teknik patron Hakan Kutlu, yarın deplasmanda lidere karşı mücadele edeceklerini ama bu maçta galibiyet elde etmeme anlamına gelmemesi gerektiğini söyledi.

Futbolcularının yeteneklerini spor kamuoyunun çok iyi bildiğini aktaran Kutlu, “Artık bu takımın ligde çıkış yakalaması gerekiyor. Ekibimle birlikte bu takımı layık olduğu yere taşımak adına buradayız ve bu da rakibin kim olduğuna aldırış etmeden her maça kazanmak için çıkacağız. Osmanlıspor da bunlardan birisi yarın 3 puanı hanemize yazdırıp ligde çıkışa geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

SHOLA YETİŞECEK

Şanlıurfaspor maçında sakatlanarak oyunu yarımda bırakmak zorunda kalan Ameobi Shola, geçen hafta oynanan Orduspor karşılaşmasında sahada yer alamazken, yarın ki Osmanlıspor mücadelesinde teknik ekibin şans vermesi halinde oynayabilecek.

TRT WEB TV YAYINLAYACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yarın başkent deplasmanında Osmanlıspor ile karşılaşacağı zorlu karşılaşma internet üzerinden yayın yapan TRTWEB TV’den yayınlanacak.

Bu müsabakayı izlemek isteyen futbol severler yarın saat 14.50’den itibaren seyredebilecekler.

MUHARREM TÜRKOĞLU