Şehitkamil Belediyesi, 29 Ekim Mahallesi’nde boş ve atıl durumda olan araziyi, çocuk oyun alanları, oturma bankları ve yürüyüş parkurları ile park haline getirerek, vatandaşların hizmetine sundu. Gece ve gündüz vatandaşların uğrak yeri haline gelen Alleben Sahil Parkı hizmet vermeye başladı.

Parka akın eden vatandaşlar dinlenme ve hoş vakit geçirme fırsatı bulurken, çocuklar ise oyun alanlarında gönüllerince eğlenme fırsatı buluyor. Ayrıca park içerisinde düzenli ve devamlı olarak temizlenmesi vatandaşı memnun ediyor. Parkın yapılmasıyla birlikte mahallenin prestijinin de arttığını dile getiren 29 Ekim Mahalle Muhtarı Ali Öztürk, Şehitkamil Belediyesinin çalışmalarından çok memnun olduğunu söyledi.

DİNLENME FIRSATI BULUYORUZ

Alleben Sahil Parkı’na gelerek dinlenme fırsatı bulan mahalle sakinleri ise, “Şehitkamil Belediyemizin mahallemize böylesine güzel bir park yapmasından dolayı çok mutluyuz. Çocuklarımız güvenli bir şekilde bu parktan en iyi şekilde yararlanabiliyor. Bizler de huzur içinde parkımızda zaman geçiriyoruz. Özellikle akşamları parkımız çok şen ve hareketli geçiyor” diye konuştular. BÜLTEN