Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da gelecek sezon güçlü bir ekip oluşturma çabaları aralıksız sürüyor.

Şu ana kadar Yeni Malatyaspor’dan Ramazan Kahya ve Sırbistan’ın Vozdovac kulübünde oynayan Nenad Marinkovic’i renklerine bağlayan temsilcimizde bu hafta içinde de transferlerde imzalar atılacak.

ARAYIŞ İÇİNDEYİZ

Kamp dönemine kadar transfer çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, “ Ramazan Kahya ve Nenad Marınkovıc’in ardından transfer çalışmalarına hiç ara vermedik, sürekli bir arayış içindeyiz. Görüşme halinde olduğumuz birçok futbolcu ile temaslarımız sürüyor, geçen sezon teknik ekibimizin yanı sıra görevine yeni başlayan sportif direktörümüz Ali Güneş’in de izleyip tespit ettiği bazı isimler üzerinde duruyoruz ve bunları da renklerimize bağlamak üzereyiz” dedi.

HATA LÜKSÜMÜZ YOK

Her zaman bütçelerine ve kulübe uygun transfer yapma uğraşı içinde olduklarını aktaran Açıkgöz. “Biz bir kurum takımıyız, özellikle transferlerde hata yapma lüksümüz yok. Bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. Artık bu kulübün hata yapma lüksü kalmadı, hem transfer piyasasını düşürmek hem de kaliteli futbolcuları kadromuza katmanın uğraşı içindeyiz. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor bundan sonra ki dönemde misyonuna yakışır çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU