Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede mevcut Başkan Mehmet Ali Arayıcı güven tazeledi.

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi 4. Olağan Genel Kurulu, Şehitkamil Devlet Hastanesi Konferans salonunda yapıldı. Genel kurula Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Sağlık Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsmet Zor, Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin ve sendika üyeleri katıldı. Kongrenin divan başkanlığını yapan Eğitim Bir Sen Gaziantep Şube Başkanı Mithat Sevin, genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Genel Kurul’un açış konuşmasını yapan Mehmet Ali Arayıcı, Kobani ile ilgili sağduyu çağrısında bulundu. Arayıcı, “2006 yılında kurucu şube başkanı olarak görevlendirildiğimde 150 üyemiz mevcuttu. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sosyal, kültürel, hukuki ve diğer alanlarda haklarını savunmak; çalışanları ortak bir paydada buluşturmak ve sendikacılığı bir aile ortamına dönüştürmek 16 Haziran 2006 yılında 1. Olağan kongremizi gerçekleştirdik. Peygamber efendimizin ‘Sizin en hayırlınız insanlara en çok faydalı olanınızdır’ hadisi şerifinden yola çıkarak yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik”Mevcut Başkan Mehmet Ali Arayıcı Genel Kurula tek liste ile girdi. Arayıcı’nın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: İbrahim Gözüyukarı, Hasan Yuvnık, Selahattin Gür, Atilla Karaoğlu, Metin Gündoğan, Yusuf Bal. İHA