Bu sezon ilk defa Bölgesel Amatör Liginde Gaziantep’i temsil edecek olan Araban Belediyespor, transfere hızlı girdi.Daha önce tecrübeli teknik direktör Seçkin Göksel ile anlaşma sağlayan yeşil – beyazlı ekip, deneyimli futbolcuları kadrosuna katarak güçlenme çalışmalarını sürdürüyor.

Araban Belediyespor Gelecek sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sezona iddialı bir takım kurmayı hedefleyen Yeşil – Beyazlı temsilcimiz, dış transferde bombaları patlattı. Uşak Belediyespor'dan Kaleci Ümit Kurt, Sakıcı İnşaat Şenyurtspor'dan Sağ Açık Baran Polat, Kilis Belediyespor'dan Forvet Ali Taş, Şehitkamil Belediyespor'dan Stoper Umut Arıkan, İslahiyespor'dan Orta Saha Murat Paslıyer ve Kurtalanspor'dan Sol Bek Aykut Çetin'i kadrosuna kattı.

GAZİANTEP’İ TEMSİL EDECEĞİZ

Geçen sezon yaşanan şampiyonluk heyecanlarının bitmediğini kaydeden Araban Belediyespor kulüp başkanı Ömer Özdemir, “Aynı şevkle bu sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edeceğiz. Aslında burası o kadar enteresan bir lig ki ne kadar güçlü bir kadron olursa olsun sistem gereği eğer baraj maçı oynama durumuna kalırsanız ve eğer o günde iyi bir hava yakalayamazsanız bütün emekleriniz boşa gitmiş oluyor. Bizler de bu doğrultuda işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Eksik gördüğümüz mevkilere geçen sezondan tespit ettiğimiz futbolcularla görüştükten sonra renklerimize bağladık. Biz bu sezon sadece Araban ilçesini değil aynı zamanda Gaziantep’i de temsil edeceğiz. İnşallah çok daha başarılı yerlere geliriz” açıklamasında bulundu.