ADIYAMAN 1954 – ARABAN BELEDİYESİ

STAT: ADIYAMAN ATATÜRK

TARİH: 24 EYLÜL 2017 PAZAR

SAAT: 15.00

HAKEM: ABDURRAHMAN HAYMANA – İSMAİL AKBULUT – ÜMİT YALÇIN

Geçen sezon şampiyonluk şansını son haftada kaybeden Yeşil – Beyazlı ekip, ilk maçında güçlü rakibi karşısında üç puanı hanesine yazdırmak istiyor.

Diyarbakır Bölgesel hakemlerinden Abdurrahman Haymana’nın saat 15.00’de çalacağı ilk düdükle başlayacak mücadele Adıyaman Atatürk stadyumunda oynanacak.

Bu sezon takımından oldukça ümitli olan Araban Belediyespor onursal başkanı Mehmet Özdemir, yeni sezon öncesi teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek başarılar diledi. Yeni sezona iyi hazırlandıklarını belirten takımın teknik direktörü Erhan Çankaya, takımın genç yapısını koruyarak bu yıl hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon takımın ligi iyi bir sırada bitirdiğini dile getiren Çankaya, “Bu yıl amacımız genç ve dinamik oyuncularla ligi üst sıralarda tamamlamaktır. Takımımızın yaş ortalaması diğer takımlara oranla daha iyi bir seviyede. Bu sezonu deplasmanda Adoyaman 1954 sporla yapacağımız karşılaşma ile açacağız. Amacımız deplasmanda galip gelerek sezona üç puanla başlamaktır” dedi.

Bu sene şampiyonluğu hedeflediklerini dile getiren Çankaya, “Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Bu sezonki tüm müsabakalarımıza tüm halkımızı takımımıza destek sunmalarını istiyoruz. Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun” diye konuştu.