Süper amatör kümede 2015 – 2016 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Araban Belediyespor, hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

Cumartesi günü Kâmil Ocak stadyumunda İslahiyespor ile baraj maçı mücadelesinde karşı karşıya gelecek olan yeşil – beyazlı ekip, Reyhanlı’da kampa girdi. Hedefini gelecek sezon da Gaziantep’i Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil etmek olan Araban Belediyespor, İslahiyespor karşısında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Belediye başkanı Mehmet Özdemir’in büyük bir titizlikle özen gösterdiği takımın, önce ki gün Reyhanlı’da ki kampını ziyaret etti.

KAMPA GİRDİLER

Bu sezon süper amatör kümede namağlup şampiyon olan Araban Belediyespor, BAL ligine çıkmaya oldukça kararlı. Hedefinden şaşmak istemeyen yeşil – beyazlı ekip, derbi mücadelesi öncesi Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde kampa girdi. Takımı bir arada tutmak ve antrenmanları daha sıkı bir hale getirmek amacıyla yapılan kampta takımı zorlu maça daha iyi bir şekilde hazırlanmayı hedefliyor. Genç antrenör Müslüm Şahin nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı olmaları dikkat çekiyor.

BAŞKAN MORAL VERDİ

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, kampı ziyaret ederek teknik ekibe ve futbolculara moral verdi. Kafileyle bir toplantı yapan başkan Özdemir, futbolculara son derece güvendiklerini ve şampiyona yakışır bir şekilde İslahiyespor karşısında mücadele etmelerini söyledi. Araban halkının desteğini de arkalarına aldıklarını kaydeden Özdemir, “Biz şu anda buradayız ama bütün Araban halkı da dualarıyla bizim yanımızdalar. Cumartesi günü oldukça zorlu bir maça çıkacağız, tabi İslahiyespor’da aynı hedef doğrultusunda hazırlanıyor ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

KARDEŞLİĞİMİZ BOZULMASIN

Araban Belediye başkanı ve Araban Belediyespor onursal başkanı Mehmet Özdemir, İslahiye’nin daha iyi yerleri hak eden bir takım olduğunu söylerken sözlerini şu şekilde devam ettirdi. Her zaman dost olarak kaldığımız ve kalmaya da devam edeceğimiz İslahiyespor ile keşke böyle bir ortamda karşılaşmamış olsaydık. Açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki rakibimiz BAL ligi değil Gaziantep’i en kötü 3. Ligde temsil etmeli ama şartlar nedeniyle BAL liginde yer alıyorlar. Şimdi ise aynı hedef doğrultusunda birbirimizle rakip olduk. Kamil Ocak stadyumunda oynanacak maçta zorlu bir mücadele olacak ama sonuç ne olursa olsun kardeşliğimiz asla bozulmayacak. İnanıyorum ki onlar bize saygı duyuyorlar buna hiç şüphem yok. Aynı samimiyeti bizde İslahiyespor’a karşı duyuyoruz. Keşke iki takım da BAL liginde birbiriyle mücadele etmiş olsaydı. Cumartesi günü gerek bizim gerekse de İslahiyespor’un taraftarları kendi takımlarını desteklemek amacıyla Kamil Ocak stadyumunda olacaklar. Futbolcularımızın ve yöneticilerimizin dostane ilişkileri tribün kardeşliği ile devam etmesi duygusu içerisindeyim” açıklamalarında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU