Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen Gaziantepspor, transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde sürdürürken Belarus basını iki milli futbolcusunu Gaziantepspor’un transferi olarak duyurdu.

Belarus’un Futbol Topu haber sitesine göre milli takımda oynayan Sergei Kislyak ve Igor Shitov Gaziantepspor ile anlaştı.

Rusya Premier Lig ekiplerinden Rubin Kazan takımında forma giyen Sergei Kislyak ile Mardovid Saransk takımından Igor Shitov’un kulüpleriyle sözleşmelerinin sona erdiği ve gelecek sezon Gaziantepspor’da oynayacakları iddia edildi.

ANTON PUTSİLA DEVREDE

Gaziantepspor’da mücadele eden Anton Putsila’nın Dinamo Minsk takımından arkadaşları olan Sergei Kislyak ile Igor Shitov’u ikna etttiği ve Gaziantepspor’a önerdiği bilgisi yer aldı.

Anton Putsila’nın Gaziantepspor hakkında eski takım arkadaşlarına olumlu cevaplar verdiği oyuncuların da gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

MİLLİ TAKIMDA OYNUYORLAR

Sergei Kislyak 46, Igor Shitov ise Belarus milil takım formasını 34 defa giydi.

Rubin Kazan’da sözleşmesi sona eren Sergei Kislyak Rusya Premier liginde geçen sezon lig maçlarında 17 ve Avrupa kupalarında 6 olmak üzere toplam 23 maçta görev yaptı. Igor Shitov ise Murdavid Saransk takımının ligde 17 maçta mücadele etti. Sergei Kislyak orta sahada görev alırken Igor Shitov defansta oynuyor.

BONSERVİSLERİ ELLERİNDE

Sergei Kislyak ve Igor Shitov’un 30 Haziran itibarıyla kulüpleriyle sözleşmeleri sona eriyor. Gaziantepspor yönetiminin bonservisi bedeli ödemeden transfer edeceği iddia edilen her iki oyuncunun da bu vesileyle kulübe daha az maliyeti olacağı belirtildi.

A.SERDAR ÖZEKŞİ