Türkiye’de altıncı, Gaziantep’de dördüncü şubesini açan Antepsan Baklava Gazi Muhtarpaşa Bulvarı SANKO Üniversitesi karşısında hizmete başladı.

Gaziantep Medya Platformu tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen marka ödül töreninde en hızlı markalaşan baklavacı ödülüne layık görünen Antepsan Baklavanın dördüncü şubesinin açılışına AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, diğer siyasi parti temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AMACIMIZ DOĞAL BAKLAVA ÜRETMEK

Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan işletme ortaklarından Gökhan Gökgöz hizmet amaçlarını anlattı. Gökgöz, “Gaziantep’te dördüncü şubemizi açtık. Bu şubemizi açmamızın amacı baklavayı doğal ve eski yöntemlerle yapmaya çalışmak” dedi.

EN HAFİF BAKLAVA

Piyasaya göre en hafif ve lezzetli baklavaları üretip halkın hizmetine sunmayı amaçladıklarını ifade eden Gökgöz, “Antep’inde sembolü olan baklavayı Türkiye’deki ve dünyadaki tanıtım sürecine katkıda bulunmak istiyoruz” dedi.

BAKLAVA ŞEKERLENİYORSA ORJİNALDİR

Orjinal baklavaların şekerlenme özelliğinin olduğunu belirten işletme sahiplerinden Gökhan Gökgöz, “Doğal baklava şekerlenir eğer baklava şekerlenmiyorsa bilin ki zararlı maddeler olan glikoz şurubu mısır şurubu içeriyordur. Bizim ürettiğimiz doğal baklavaların dayanma süresi 15 gündür. Hizmet kalitemizin çıkış noktası diye tabir ettiğimiz sloganımız sınıf glikoz” dedi.

24 SAATTE SORUNLARI ÇÖZÜYORUZ

Müşterilerin telefondan ve sosyal medya üzerinden kendilerine ulaşarak istek ve şikayetlerini ilettiklerini ifade eden Gökgöz, en geç 24 saat içinde sorunları çözdüklerini belirtti. HABER MERKEZİ