Prof.Dr. Halil ibrahim Yakar ve Asım Mıhçıoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı programda Mıhçıoğlu, "Antep Harbi'nde Amerika hiç konuşulmaz. Amerika Antep'te 16 branşta okul açtı. Ermeni gönüllü çetesi Amerikan bayrağı taşıyordu. Çünkü işin içinde Amerika var" dedi.

PETROLÜ ELİMİZDEN ALMAK İSTEDİLER

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde "Şehr-i Ayıntab-ı Cihan Üzerine Sohbetler" konferansı düzenlendi. Prof.Dr. Halil ibrahim Yakar ve Asım Mıhçıoğlu'nun konuşmacı olarak katıldığı programda Antep Harbi'nin bilinmeyenlerinden bahsedildi. Batı'nın Anadolu'da olma sebeplerini 'Petrol' olarak değerlendiren Asım Mıhçıoğlu, "Dünya'daki petrolün yüzde 55'i Osmanlı'daydı. Ancak petrolü Osmanlı'nın elinden almak istediler" diye konuştu.

NE İŞİ VAR AMERİKA BAYRAĞI'NIN

Antep Harbi'nde de Amerika'nın parmağı olduğunu delilleriyle ispat eden Mıhçıoğlu şöyle devam etti; "Antep Harbi'nde Amerika hiç konuşulmaz. Amerika Antep'te 16 branşta okul açtı. Ermeni gönüllü çetesi Amerikan bayrağı taşıyordu. Trabzon'un işgalinde ve diğer işgallerde hep ellerde Amerikan bayrakları vardı. Ne işi var Amerika bayrağının. Çünkü işin içinde Amerika var."NARİN DEMİRCİ