Gaziantepspor formasıyla 7 yıl boyunca başarılı bir şekilde mücadele eden Karcemarskas'ın Fenerbahçe'yle anlaştığı öğrenildi. Osmanlıspor ve Antalyaspor'un kadrosuna katmak için yoğun çaba gösterdiği Karcemarskas transferinde sarı-lacivertli kulübün Fabiano ile yollarını ayırmasının kesinlik kazanmasının ardından Karcemarskas'ın menajeriyle bir araya geldikleri öğrenildi.

ANTALYASPOR NEDEN VAZGEÇTİ?

Geçtiğimiz günlerde Antalyaspor başkanı Güntekin Gencer, Karcemarskas ile 3 kez anlaştıklarını ancak her seferinde kalecinin başka şartlar ortaya koyduğunu ve pazarlığı ateşlemeye çalıştığını iddia ederek bu transferden vazgeçtiklerini açıklamışlardı. Karcemarskas'ın Antalyaspor'la anlaşmasının ardından devreye Fenerbahçe'nin girdiği öğrenilirken, Karcemarskas'ın da bu durumu Antalyaspor'a ilettiği öğrenildi. Gelen teklifler karşısında kafasının oldukça karışık olduğu öğrenilen Litvanyalı file bekçisinin Fenerbahçe'de oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

YEDEK KALMAYI SORUN ETMEM, SAVAŞIRIM

Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel'in bel fıtığı ameliyatı olmasından dolayı sezon başına yetişmesinin zor olduğu öğrenilirken, bu boşluğu hazır bir kaleci ile doldurmak istediği bildirildi. Bu doğrultuda bonservisi de elinde bulunan Karcemarskas'la anlaşan sarı-lacivertli yöneticiler, sonraki aşama için forma sözü veremeyeceklerini ancak kendisine iyi baktığı sürece formayı bırakmayacağını da ilettiler. Bu görüşmenin ardından Karcemarskas, Fenerbahçe gibi büyük bir takımda yedek olmak dahi büyük bir gurur. Ayrıca ben kendime güveniyorum, yedek kalsam dahi göstereceğim performansla eldivenleri yeniden alacak kadar tecrübeli bir kaleciyim diyerek Fenerbahçeli yöneticilere de güven verdi.