Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 'Anneler Günü' dolayısı ile düzenlenen kahvaltıda şehit ve yetim anneleri ile bir araya geldi.
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Anneler Günü dolayısı ile Şahinbey bölgesinde ikamet eden 65 şehit ve yetim annesi ile kahvaltıda bir araya gelerek, Anneler Günü'nü kutladı.
Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Tahmazoğlu, "Bizi yoktan var eden, varlığımızdan haberdar eden, yaratıp imtihan eden, imtihan edip sabır veren rahmeti sonsuz Rabbimiz dünyada da bize şefkatin en büyük menba-ı olan annelerimizi ihsan ettiği için hamd-ü senalar olsun. Anneler insanoğlunun ilk mektebi olup yüksek karakterli şahsiyetlerin yetişme kaynağıdır. Bu vesileyle Cennet annelerin ayakları altındadır Hadis-i Şeriflerinin sadece bir gün değil her gün hatırlanması gerekiyor. Aynı şekilde bu anlamlı günde annelerimizle burada bir araya gelmekle onların sadece bir gün değil her gün anılmasını ve hatırlanmasını ümit ediyorum. Annelerimiz için ne yapsak azdır. Bu kahvaltı vesilesiyle burada misafir ettiğimiz şehit ve yetim anneleri başta olmak üzere bizim için hayatlarını seve seve feda eden şefkat kahramanı annelerimizin anneler gününü kutluyorum” diye konuştu.