MHP genel merkezi, milletvekili aday adayları için tanınırlık anketi yapacak. Anket bugün başlayacak ve 18 Mart'ta sona erecek olan aday adaylığı başvurularının ardından başlayacak.

MHP İl başkanı Muhittin Taşdoğan, seçim alan çalışması için bir şirketle anlaştıklarını, ayın 19'una kadar bitirilecek olan çalışma sonrasında hangi mahallede ne durumda olduklarını, mahallelinin kendilerinden beklentilerini görerek buna göre bir yol haritası çizeceklerini söyledi. Taşdoğan, bu çalışma kapsamında insanların hangi partiye oy verdiği, niye verdiğinin ve MHP'den beklentilerinin de sorulacağını dile getirerek, "Seçim alan çalışmamızı düzene koymak için böyle bir çalışma yaptırıyoruz. Yol haritamızı belirleyeceğiz. İnsanların bizden beklentileri neler? Mahallelerde ne durumdayız? Böyle bir araştırma çalışmalarımıza yön verecek. Örneğin bizi mahallelere partili götürüyor, şurada bir aile var diyor. Ancak bu çalışma ile elimizde veri olacak. O mahallede ne gibi sorunlar var. Mahalleli neyi konuşmamızı istiyor, hangi konuyu konuşmamızı istiyorsa adaylarımız bunları konuşacak. Adaylarımıza gittikleri her yerle ilgili ön bilgi vereceğiz" diye konuştu.

Taşdoğan, MHP Genel Merkezi'nin kongreden sonra internet anketi ve aday adaylarıyla ilgili tanınırlık anketi yapacağını belirtti. Meral KINACILAR