Bordo – mavili ekip, BAL ligi temsilcisi Şehitkamil Belediyespor ile anlaşan Salih Karalardan boşalan teknik sorumluluk görevini tecrübeli çalıştırıcı ile anlaşarak çözdü.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar ile bir araya gelen tecrübeli antrenör Mehmet Erdoğan, el sıkışarak görevine resmen başladı. Süper Amatör Kümenin 2017 – 2018 sezonunda bordo – mavili ekibi çalıştıracak olan Erdoğan, başarılı çalışmalarını Ankas İstiklalspor’da da sürdürmeyi hedefliyor.

KADRO KORUNACAK

Geçen sezon şampiyonluğu son haftada kaybeden Ankas İstiklalspor, futbolcu kadrosunu korumak istiyor.

Takımın iskelet kadrosunu bozmadan nokta transferlerle sezona girmek istediklerini söyleyen Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Son iki sezondur kulübümüzde görev yapan ve birlikte çalışmaktan onur duyduğum Salih Karalar hocama emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ankas İstiklalspor’dan BAL ligi takımına gitmiş olması bizim açımızdan üzüntü verici olsa da kendisi adına gurur duydum. Yeni takımında başarılarının devamını diliyorum.

Tabi bu alanda boşalan teknik sorumluluk görevine dürüst kişiliğinin yanı sıra futbol bilgisine ve çalıştırıcılığına güvendiğimiz Mehmet Erdoğan ile anlaşarak doldurduk. Hem kulübümüz hem de hocamız adına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda da Gaziantep amatör futboluna Ankas mühendislik olarak katkı sunmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Ankas İstiklalspor’da teknik sorumluluk görevine kendisini layık görenlere teşekkür eden Mehmet Erdoğan ise bordo mavili takımı ligde en iyi yerlere taşıma gayreti içinde olacağını söyledi.

MUHARREM TÜRKOĞLU