Gaziantepli Milletvekiller ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin dün Ankara'da 3 bakanlık, bir müsteşar ve TOKİ Başkanını ziyaret etti. Gerçekleşen görüşmelerde, şehrimizde yapılacak ve devam eden projelerin ödenekleri konusunun yanısıra, Gaziantep'in kültüründen, sanatına, sanayisinden ticaretine, Suriyelilerden, uydu kent projelerine kadar pek çok konu gündeme geldi.

ZİYARET GÜNÜ

Fatma Şahin ve Milletvekilleri ilk olarak Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u ziyaret etti. Daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Haluk Dursun'u ziyaret eden Başkan ve milletvekilleri, ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'yi ziyaret etti. Gaziantep heyeti son ziyareti TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a yaptı. Bu ziyarette uydu kentlerin yanısıra, Stadyumun yeri konusunda son gelişmeler hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLAYACAK

Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in Ankara ziyaretlerinde Bakanlarla yapılan görüşmelerle ilgili olarak basın toplantısında bilgi vereceği öğrenildi. Ziyaretin olumlu geçtiği öğrenilirken, bazı konularda alınan kararların sonucunun beklenilenin üzerinde olduğu ifade edildi.

Haber Merkezi