Ankaragücü taraftarlarının Gaziantepsporlu futbolculara yaptıkları tezahürat karşısında kırmızı – siyahlı taraftarlar duygu dolu anlar yaşayarak göz yaşlarına hakim olamadılar.

SLOGANLAR AĞLATTI

Maçın ardından Ankaragücü futbolcuları sonrası Gaziantepspor’u da tribünlere çağıran sarı – lacivertli taraftarlar kırmızı – siyahlı futbolcular tribünlere gelince “Başın öne eğilmesin, aldırma Antep aldırma”. “Paranız Ödenir hakkınız ödenmez”. “Herkes unutur biz unutmayız”. “Sizi en iyi biz anlarız”. Antep büyüktür, büyük kalacak” tezahüratları yapınca hem futbolcular hem de tribünde ki Gaziantepspor taraftarları gözyaşlarına boğuldu.

MAÇIN EN İYİ OLAYI

Maç sonunda gazetecilerle bir araya gelen Gaziantepspor Teknik Direktörü Erol Kolcu, maçın en iyi olayının Ankaragücü taraftarının verdiği destek olduğunu belirterek, “Ankaragücü taraftarına çok ama çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLEMİŞTİR

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal ise basın toplantısında bu desteğe değinerek, “Ankaragücü taraftarının rakip takıma verdikleri destekten dolayı Türk futbolunda örnek bir davranış sergilemiştir. Bu sebepten dolayı bütün taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Camiamıza taraftarımıza bu 3 puanı armağan ediyorum” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU