Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan Genel Kurul’a, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, İçişleri Bakanı Efkan Ala, KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural ile sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Türk iş dünyasının en büyük temsilcilerinden TOBB Genel Kurulu’nda, GSO üyesi TOBB delegeleri de yer aldı. TOBB Tekstil Sanayi Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile birlikte TOBB delegeleri Adil Sani Konukoğlu, Adnan Ünverdi, Cemil Turgay Direkci, Metin Erturhan, Durmuş İşsever, Ali Sığındı, Şahin Dağcı ile Genel Sekreter Kürşat Göncü toplantıda hazır bulundu.

TİCARET ODASI DA ORADAYDI

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleştirilen genel kuruluna genel kurula, Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, Başkan yardımcıları Bilal Kara, Rıdvan Köksüzer,Yönetim Kurulu üyeleri Ali Değer, Uğur Acıoğlu, Mustafa Bozgeyik, Ömer Faruk Öztekin, Kemal Delioğlu, GTO meclis üyeleri ile GTO Genel Sekreteri Halil Göçer ve GTO Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk katıldı.

BORSA HAZIR BULUNDU

Genel Kurula, Gaziantep Ticaret Borsası adına GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Enver Çokay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Tabur, Meclis Üyeleri Ali Alagöz, Veli Çelik, Muzaffer Köse, Mustafa Kara, Orhan Çetin, Ali Özufacık, Mehmet Emin Balyemez, Mehmet Mesut Yediler, Hüseyin Keskin ve Cesim Arslan katıldılar. Komisyonların sunuşlarını yapmasının ardından Genel Kurul, dilek ve temennilerin bölümüyle sona erdi. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT