Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden birisinin Gaziantepli olduğu ortaya çıktı. 20 Yaşındaki Ozan'ın üniversite okumak için Ankara'da olduğu öğrenildi.
Ozan adındaki gencin, o sırada otobüs durağında evine gitmek için beklediği ve hain saldırı sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Çok başarılı bir öğrencilik hayatı geçirdiği belirtilen ve fakir bir ailenin çocuğu olan Ozan Can Akkuş'ın arkadaşları, sosyal medyada ölümüne adeta isyan etti.
Arkadaşlarından birisi sosyal medyada yazdığı yazıda şunları ifade etti:
"Ankara fen lisesi yıllarından tanırdım Ozan'ı. Ailesini de ailem tanırdı. Gaziantep'te yaşarlardı. Ozan biricik oğullarıydı. Onun iyi bir eğitim alması için canlarını dişine takıp çalıştılar. Bu çocuk önce Antep'in küçük bir ilçesinden Türkiye'nin en iyi liselerinden birini kazandı. Lise boyunca yurtta kaldı. Gurbette 4 yıl boyunca hayata tırnaklarıyla tutundu. Çok kişi bilmez lisede yatılı kalmanın zorluğunu. 14 yaşında taşradan gelip büyük şehirde bir başına hayata sıkı sıkı sarılmak her babayiğidin harcı değildir. O çocuk başardı, hayata sıkı sıkı tutundu. sonra ODTÜ elektrik elektronik mühendisliği bölümünü kazandı. Bugün ailesine daha az yük olmak için verdiği özel dersin dönüşünde lanet bomba geldi onu buldu. aynı sıralarda büyüdüğümüz çocuğu bizden aldı. Sen 20 yaşında kadar hayatın her zorluğuyla sonuna kadar mücadele et, afl'yi bitir, ODTÜ'yü kazan sonra bir lanet bomba senin canını alsın. Onun canını alsın, Ozan suçsuzdu, Ozan'ın babası şu anda Antep'ten bir arabanın içinde oğlunun cesedini almak için geliyor. Öfkem dinmiyor, Ozan suçsuzdu." diyerek adeta isyan etti.