Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’teki en önemli sorunlardan biri olan eğitim için temeli baştan atarak, Anaokulu projesini hayata geçiriyor. Fadıloğlu, “Amacımız, bu dönemde yapacağımız en önemli yatırımlardan bir tanesi insana ve eğitime yapılan yatırım olacak” dedi.

Şehitkamil ilçesinde eğitimde başarının temelden inşaa edilmesi gerektiğini belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Şehitkamil Belediyesi olarak daha önceden yapmış olduğumuz bütün sosyal tesislerimizin içerisinde Anaokulu sınıflarımız var ve çocuklarımıza okul öncesi eğitim veriyoruz. Fakat gerçek anaokulu toprak ile iç içe olması lazım, yeşil alanının olması lazım, çocuk toprağa basarak enerjisini deşarj etmesi lazım. Amacımız Gaziantep’teki yaşanan eğitim sıkıntısını temelinden çözerek, yapacağımız anaokullarıyla çocuklarımıza eğitimi sevdirmek, geleceklerine bir nebzede olsa katkı sağlamak olacak" diye konuştu.

EN ÖNEMLİ YATIRIM

"Varlıklı insanlar bunu yapabiliyorsa, imkanı olmayan insanların ihtiyacını gidermekte bizim boynumuzun borcudur" diyen Fadıloğlu, *Bu dönemde yapacağımız en önemli yatırımlardan bir tanesi insana ve eğitime yapılan yatırım olacak. Bunun için anaokullarını önemsiyoruz. Bu Anaokullarımızı geniş yeşil alanları bulunan yerlere yapmayı planlıyoruz. İçerisinde 5 tane sınıfı, uyku odası, yönetici odası, yemek yiyecek yeri olan bir Anaokulu yapmayı hedefliyoruz. Projesini yine biz çizdik. Anaokulu projemizi önemsiyoruz ve bunların sayısını attırarak, devam ettireceğiz” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ