Gaziantep'te bir evdeki çelik kasadan toplam değeri 90 bin lira olan para ve ziynet eşyası çaldıkları iddia edilen 4 kişi yakalanırken, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Yukarıbayır Mahallesi'ndeki bir ikamette bayramın ikinci günü saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde bulunan çelik kasadan 90 bin lira değerinde para ve ziynet eşyası çalınmasıyla ilgili çalışma başlatan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, evdeki güvenlik kameralarını inceledi.

ANAHTARIN KOPYASINI VERMİŞ

Yapılan çalışmada, daha önceden hırsızlık suçlarından kaydı bulunan Yusuf K. (21), Murat G. (39) ve Hikmet K. (21) olaydan bir saat sonra gözaltına alınırken, hırsızlık olayının meydana geldiği ev sahibinin yeğeni A.A. (17) da hırsızlara evin anahtarının bir kopyasını verdiği iddiasıyla gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, A.A. ise Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.