Anadolu Ateşi Dans Topluluğunun muhteşem çocuk gösterisi ' Kıvılcım' Gaziantep'te sahnelendi. Görsel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı dans şöleninde Türkiye’de bir ilk yaşandı. Anadolu Ateşinin Gaziantep Şubesi DANSART Bale Dans Müzik Merkezi Öğrencileri ile İstanbul Anadolu Ateşi Dansçıları aynı sahnede yer alarak unutulmayacakortak bir gösteriye imza attılar. Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ' Kıvılcım ‘gösterisini Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Gaziantep Gençlik Hizmetleri spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Dansart yöneticileri ve çok sayıda sanatsever birlikte izlediler. Gaziantep ve İstanbul Anadolu Ateşi dansçılarının ortak performanslarının sahneye yansıdığı gösteri, etkinliğingerçekleşmesine katkısunan kişi ve kuruluşlara teşekkür plaketi verilmesinin ardından başladı.
106 dansçının bir sahnede buluştuğu dev gösteride, Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografi, etnik ve modern dans kurgusu sahneye taşındı. Anadolu Ateşinin efsaneleşmiş 90 dakikalık koreografi performansının yanı sıra içine akrobasi ve yeni koreografilerin de eklendiği gösteri izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.
Gösteri sonrası açıklamalarda bulunan DANSART Okul Müdürü Mehmet Hakan Gökalp Gaziantep ve İstanbul Anadolu Ateşi dansçılarını kutlayarak, " Birlikte sahne alan dansçılarımız sanat adına izleyicilerimize bugün unutulmaz bir gece yaşattılar. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.
2008 yılından bu yana Gaziantep'te faaliyet gösteren Dansart'ın aynı zamanda Anadolu Ateşinin şubesi olarakta genç dansçılar yetiştirdiğini kaydeden Gökalp, "Çocukların küçük yaşlarda sanatla tanışmalarını ve dünyaya bakış açılarını sanatla şekillendirmeleri için çaba sarf ediyoruz. Ayrıca bir sanayi şehri olan şehrimizin isminin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde de tüm dünyaya duyurulmasını arzu ediyoruz" dedi.