MHP Şehitkamil Belediye Başkan adayı Mustafa Akdoğan, TÜMSİAD Gaziantep Şubesi’ni ziyaret etti. Akdoğan, hedefinin Şehitkamil ilçesini Hollanda’nın Amsterdam kenti gibi yapmak olduğunu dile getirdi. “İnanmak başarmanın yarısıdır” diyen Akdoğan, “Ben başarılı olacağıma inanıyorum. Çok büyük projelerim var. Bu parayı nereden bulacak olursanız, belediyenin imkanları çok fazla" dedi.

ÖNEMLİ BİR YÜK

Belediyeciliğin çok önemli bir yükü olduğunu belirten Akdoğan, “Elektrik ve su kesilir, belediyeye tepki gösterilir. Kaldırım üzerine su sıçratır, belediyeye tepki gösterilir. En ufak bir olumsuzlukta belediyeye tepki gösterilir. O yüzden çok ağır bir yükü vardır. Ben de çıktığım bu yolda bir tek yetimin hakkını benim soframa getireceksem, Allah o görevi bana nasip etmesin” dedi.

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR

Mustafa Akdoğan, hedefinin Şehitkamil ilçesini Hollanda’nın Amsterdam kenti gibi yapmak olduğunu dile getirdi. “İnanmak başarmanın yarısıdır” diyen Akdoğan, “Ben başarılı olacağıma inanıyorum. Çok büyük projelerim var. Bu parayı nereden bulacak olursanız, belediyenin imkanları çok fazla. Vatandaşın bize verdiği oyların vebaline girmeyiz. Allah da bize bunu nasip etmesin. Çok şeffaf bir hizmet anlayışımız olacak. Belediyeye kuracağımız televizyon günün 24 saati canlı yayın yapacak. İhalelerimiz de bu kanaldan canlı olarak verilecek. Hiçbir şekilde haksızlık yapmayacağız” dedi.

HABER MERKEZİ