Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'in, Amerika'dan da, Avrupa ülkelerinden de daha güvenli olduğunu söyledi. Batının, terörü desteklediğini, Suriye'yi, Irak'ı, Afganistan'ı perişan ettiğini belirten Mehmet Erdoğan, "Teröristleri kendileri yetiştirdiler. Şu anda kendileri sıkınkıda. Biz en azından başedebiliyoruz. Onlar başda edemiyor" dedi.

TAAHHÜTLERİMİZ VARDI

Vali ile, Gaziantep Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının Ankara ziyaretlerini de değerlendiren Erdoğan, "Projelerimiz, taahhütlerimiz vardı. Bunlar konuşuldu. Neredeyiz diye çalışma yaptık. Şehir hastanesi, Stadyum, yeni terminal binası, havaalanının yenilenmesi, okullar, köprülü kavşaklar, Düzbağ Projesi ilgili konuların üzerinde durduk. Neredeyiz ve ne yapmalıyızızı konuştuk, üzerinde çalıştık. Biraz daha bu projelerin üzerinde yoğunlaşacağız. Bu işlerin hepsinin takibi gerekiyor" diye konuştu.

KENDİLERİ SIKINTIDA

Erdoğan, güvenliğin de konuşulduğunu belirterek, "Gaziantep güvenlik açısından çok iyi noktada. Amerika daha güvensiz. Fransa, Belçika, yani Avrupa Türkiye'den, Gaziantep'ten daha güvensiz. Suriye'yi, Irak, Afganistan'ı perişan ettiler, teröristleri de kendileri yetiştirdiler. Şu anda kendileri sıkıntıda biz en azından baş edebiliyoruz. Onlar başedemiyorlar" şeklinde konuştu. Meral KINACILAR