MHP Gaziantep Milletvekili aday adayı Av. Emine Aybüken Yıldırım, Türk milletinin kültürel kodlarının yeniden canlandırılması gerektiği konusunda siyasal ve sosyal projeler üretebilmek için aday adayı olduğunu söyledi.

2011 genel seçimlerinde Gaziantep'te MHP'den ikinci sıra adayı olan Av. Emine Aybüken Yıldırım, MHP il binasında düzenlenen toplantıda 7 Haziran seçimleri için tekrar aday adayı olduğunu açıkladı. Siyasetin içinde her zaman aktif olarak yer aldığını söyleyen Yıldırım, ”2011 seçimlerinden sonra bugüne kadar geçen süre 1411 gündür. MHP Merkez Yönetim kurulu üyeliği ve çeşitli kademelerinde her an seçim olacakmış gibi hazırlıklarımıza ve çalışmalarımıza devam ettik. 7 Haziran seçimlerine 69 gün gibi kısa bir süre kalmıştır. Türk milletinin kültürel kodlarının yeniden canlandırılması gerektiği konusunda siyasal ve sosyal projeler üretebilmek için MHP’den aday adayıyım. Allah teşkilatlarımızın ve dava arkadaşlarımızın yollarını açık etsin” diye konuştu.

Yıldırım, eski milletvekilliği adaylığını yanı sıra Gaziantep Barosu Çocuk hakları komisyonu, Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kent Konseyi Fırsat Eşitliği Komisyonu gibi görevlerde de yer aldı. MHP il binasında gerçekleşen toplantıya, MHP Gaziantep İlçe Başkanları, Gaziantep Ülkü Ocakları üyeleri, kadın kolları il teşkilatı katıldı. İHA