GAZİANTEP B.B – ALTINORDU

STAT: KAMİL OCAK

TARİH: 12 EYLÜL 2015 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 20.00

HAKEMLER: MURAT ÖZCAN – CEMAL BİNGÜL – GÖKMEN OLGAÇ

YAYIN: TRT WEB TV

Kayseri Erciyes galibiyetiyle hedefini belirleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, geçen sezonun flaş ekibi Altınordu’yu konuk ediyor.

Yaptığı transferle ligin iddialı ekipleri arasında yer almak isteyen mavi – beyazlı temsilcimiziz, kendi evinde konuk edeceği İzmir ekibi karşısında bu haftayı da galibiyetle kapatmayı hedefliyor.

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Murat Özcan yönetecek. Mavi – beyazlılar, Altınordu karşısında üç puanı hanesine yazdırarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, İzmir temsilcisi Altınordu karşısında kötü bir sürpriz yaşamak istemiyor. Bugüne kadar Akhisar ile 3 kez karşılaşan mavi - beyazlılar, bir galibiyet ve bir de yenilgi ile ayrıldı. Bu sezon ligde oynadığı üç maçından sadece bir puan alabilen Altınordu’yu küçük görmeyin, gözünüzde de büyütmeyin, yürekten oynayın, 3 puanı alıp keyfinize bakın.

DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ

Geçen hafta milli maç arası nedeniyle Gaziantepspor’la hazırlık maçı yaptıklarını ve takımın iyi bir görüntü sergilediğini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Altınordu iyi bir takım ve geçen sezonun sonlarına doğru iyi bir çıkış yapmışlardı. Bu sene istediklerin gibi başlayamadılar genç, istekli ve tehlikeli bir rakip. Bu ligin güçlü ekiplerinden ama bizde iyi bir giriş yaptık. Son maçta Erciyes deplasmanında 10 kişi kalmamıza rağmen galip geldik. Bizin de bir çıkışımız var bunu da devam ettirmek istiyoruz. Kazanmamız gereken bir maç inşallah bu haftayı mutlu bir şekilde tamamlarız” dedi.

DESTEK BEKLİYORLAR

Bu iyi bir takım kurulduğunu ifade eden mavi – beyazlı futbolcular, “göze hoş gelen iyi futbol oynuyoruz ve sezona güzel sonuçlar alarak başladık. Taraftarlarımız bu akşam ki maçımıza gelip bize destek olurlarsa son derece mutlu oluruz. Gerçekten onların desteği bizim için çok önemli, bu şehri temsil eden bir takımız. Maçımıza gelirlerse hem arkamızda itici güç olurlar hem de çok mutlu ederler” diye konuştular.

ALTINORDU CEPHESİ

Bu akşam ki maçtan galip gelerek ilk 3 puanını almayı planlayan Altınordu’da orta sahada oyuncusu olmasına rağmen bu sezon sağ bekte görev alan Serkan Göksu, şimdi de savunmanın solunda forma giymeye hazırlanıyor. Kırmızı-Lacivertliler'de sol bekler Gökhan Yılmaz ve Emre Kara’nın sakat olması nedeniyle teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun Serkan’ı bu mevkide oynatmayı planladığı öğrenildi.

Altınordu, sağ bekte Serkan’dan oluşacak boşluğu ise Aydınspor 1923’ten transfer edilen Uğur Arslan Kuru’yla dolduracak. İlk 3 haftada Samsunspor, Boluspor ve 1461 Trabzon’a karşı kulübede bekleyen Uğur, ilk kez Altınordu forması giyecek. Hüseyin Eroğlu, zorlu deplasmanda kazanıp kötü gidişe son verecekleri belirterek, "Biz takım oyunu oynuyoruz. Kimin görev alacağından çok, takım olarak sahada neler yapacağımız önemli. Futbolumuzu bu kez skora da yansıtacağız" dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU