PTT birinci liginde geçen hafta deplasmanda Kayseri Erciyes galibiyeti sonrası futbolculara verilen üç günlük izin sona erdi.

Elde ettiği galibiyetle morali yerine gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ’da önümüzde ki hafta kendi evinde karşılaşacağı Altınordu hazırlıkları sürüyor.

Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Hakan Kutlu, karşılaşmanın önemini anlattı.

Koşu ve pas çalışmaları yapılan antrenmanda, futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

ÖZGÜVENİ KAZANDIK

Milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerini aktaran Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu,” İlk iki hafta da elde ettiğimiz beraberliklerin ardından Kayseri Erciyes gibi süper ligden gelen güçlü bir ekip karşısında hem de deplasmanda galip gelerek takımın kendi üzerinde ki öz güveni kazanmış olduk. Milli maçlar nedeniyle haftayı maç yapmadan geçireceğiz bizde bu arayı iyi değerlendirmek istiyoruz. Altınordu maçını kazanıp, iyi bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

KAZANMA HIRSI VAR

Lig takımı olma yolunda adım adım ilerlediklerini ifade eden Kutlu, “Şu ana kadar oynadığımız üç lig maçında da takımımın kazanma istediğinden çok memnunum. Bu hırs futbolculara hak ettikleri üç puanı getiriyor. Üç günlük aradan sonra oyuncularımız dinlenmiş bir şekilde döndüler. İyi bir hazırlık döneminden geçerek Altınordu maçına hazır hale geleceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU