Transferde hız kesmeyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, aradığı defansı Diyarbakır’da buldu.

2014 – 2015 sezonunda Marka Futbol tarafından ikinci ligde defansta yılın Altın on biri ödülünü alan genç stoper Büyükşehir’in teklifine evet dedi.

Geçen sezon Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da oynayan 26 yaşında ki stoper Kamil İçer ile mavi – beyazlı temsilcimiz prensipte anlaşma sağladı.

Armand Deumi ve İbrahim Kaş gibi deneyimli futbolcularla yollarını ayıran PTT 1. lig temsilcimiz, Diyarbakır’da başarılı performansıyla dikkat çeken futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

GEÇİMİMİ FUTBOLDAN SAĞLIYORUM

Kendini bildiğimden beri futbol topunun peşinde olduğunu söyleyen Kamil İçer, “Hatayspor'da yetiştim kendimi orada buldum. Boluspor'da, Torbalıspor'da. Düzcespor'da ve Orhangazispor'da oynadım. Bir profesyonel futbolcu olarak, hocalarımın bana verdiği görevin en iyisini ve en güzelini yerine getirmeye büyük gayret gösteriyorum. Bunda da başarılı oluyorum. Profesyonel bir futbolcuyum yaşım genç, geçimimi de futboldan çıkarıyorum. Bana yapılan transfer tekliflerinin en iyisini kabul ettim” dedi.

GÖREVİM ENGELLEMEK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da 36 maç oynayıp 3 gol attığını ifade eden genç futbolcu, “Benim işim gol atmak değil, gol atacak olanı engellemek ve önlemek. Bu görevimi de başarıyla yaptığıma eminim. Bu nedenle de her gittiğim takımda başarılı oluyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan teklif aldım. Bana uygun olanını seçip futbol hayatımı sürdüreceğim. Diyarbakır'da bana gösterilen ilgi, sevgiye teşekkür ediyorum. Bana büyük destek oldular kulübüm ile birlikte. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespora'da yeni sezonda şimdiden başarı diliyorum. Diyarbakır'dan üzülerek ayrılacağım” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU