Türkiye Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen 13. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri Yarışması’nda Gaziantep Üniversitesi Altın Pusula Büyük Ödülü’nü kazandı. GAÜN’ün Türkiye’deki diğer üniversitelere de örnek gösterilen TDP uygulaması nedeniyle verilen ve halkla ilişkiler sektörünün ‘Oscarı’ olarak bilinen ödülü alan Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “Üniversite olarak yeni başarılara yelken açmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Aralarında, Yıldız Holding, Denizbank, Türkiye İş Bankası, HSCB Bank, Yapı Kredi Bankası, TTNET, MCDONALDS, Ağaoğlu Şirketler Grubu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, SHELL,YANDEX Türkiye, BOSCH, MNG Kargo, Akbank, Boyner Holding, Anadolu Efes gibi önemli markaların başvurularının değerlendirildiği proje yarışmasının ödül töreni Radisson Blue Hotel’de sahiplerine verildi.

TOPLUMUN KILCALLARINA GİRDİK

GAÜN’ün büyük ödülünü Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun, TDP Uzmanı Simge Akbaş ile birlikte TÜHİD Yönetim Kurulu Başkanı Figen Toksu’den aldı. Plaket taktdminde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da Coşkun’u yalnız bırakmadı. Gaziantep Üniversitesi’ne Altın Pusula ödülü kazandıran Toplumsal Duyarlılık Projesi uygulamasının, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile YÖK arasında imzalanan bir protokol ile, Türkiye’deki diğer üniversitelerde de uygulanmasını kararlaştırdığı örnek bir proje olduğunu belirten GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, “Biz hep ‘Marka kentin, marka üniversiteyiz dedik. Butik değil, kaliteli büyüyen, örnek projeleriyle tanınan bir üniversiteyi öngördük. Toplumsal Duyarlılık Projesi ile yüzlerce öğrencimiz kentin kılcallarına girdi. İnsanlarla kucaklaştı. Geldiğimiz noktada projelerimizin örnek gösterilmesi, ödüle layık görülmesi çok güzel bir şey. Dev markaların katıldığı bu yarışmada GAÜN’ün büyük ödülü kazanması çok önemli. Bu birincilikte projeyi yaşama geçiren ekibin yönetimindeki Simge Akbaş ve Şehnaz Sakıcı başta olmak üzere herkese teşekkür ederim” diye konuştu. BÜLTEN