Gaziantepspor, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen İsveçli yıldız oyuncuyla irtibata geçtiği ancak alternatif isimler arasında yer aldığı öğrenildi.

Gaziantepspor'un, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'da forma giyen İsveçli JiloanHamad'ı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Ancak Okan Buruk ve Mustafa Kızıl bu futbolcuyu şimdilik alternatif isim olarak tercih ettikleri açıklandı.

KİRALIK DÜŞÜNÜLÜYOR

Geçtiğimiz sezonun ortasında Hoffenheim'a transfer olan ancak fazla forma şansı bulamayan Hamad'ı kulübü kiralık olarak göndermek istiyor. Bakü doğumlu olan İsveçli orta saha oyuncusunun talipleri arasında Standard Liege, Heerenveen ve Gaziantepspor'un olduğu iddia edildi. İsveç basına yansıyan haberlerde Hamad'ın da kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirtildi.

TÜRK STATÜDE OYNAYABİLİRMİŞ

Hamad için daha önce St.Pauli'nin yaptığ teklif reddedilmişti. Hoffenheim'ın Standard Liege, Heerenveen ve Gaziantepspor'dan gelen teklifleri oyuncunun isteğine göre değerlendireceği belirtildi. Hamad aynı zamanda Azerbaycan pasaportuna sahip olduğu için Türk statüsünde de oynayabiliyor. Jiloan Hamad'ın 2017 yılına kadar Hoffenheim ile sözleşmesi bulunuyor.