Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kurucu Müsteşarı ve Başbakanlık Müşaviri Kenan Bozgeyik, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığında adaylık başvurusunu İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'ye sundu.

AK Parti Gaziantep İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısı ile AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'ye, Gaziantep Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu resmen yapan Müsteşar Kenan Bozgeyik, ''27 yıllık devlet tecrübesiyle memleketimize geçmişte bulunduğumuz hizmetlerimizi,bundan sonraki süreçte siyasette de devam ettirebilmek için aday adayı oldum" dedi.

ALLAH BİZLERE LÜTFETTİ

Refahın, huzurun devamı için Ak Parti içerisinde siyaset yapmaya karar verdiğini belirten Bozgeyik, "Geçmişte yaptığımız çevre bakanlığındaki sanayicilerimizin önünü açmaya yönelik projeleri,memleketimize çocuk hastanesini, 2 tane diş hastanesini,Şehitkamil Devlet hastanesini yapmayı Allah bize lütfetti. Ulaştırma Bakanlığı'na Gaziantep'e hızlı trenin gelmesiyle ilgili projelerin başında bulunmayı rabbim bizlere lütfetti. Memleketimize daha fazla katkı sağlayabilmek için bugün aranızda milletvekili aday adayı olarak bulunmaktayım.''dedi. Okan YILMAZ