30 Mart mahalli idareler seçimi sonrasında mahalle olarak ilçeye bağlanacak olan köyleri ve mahalleleri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gittiği yerlerde alkışlarla karşılanıyor.
Hizmette sınır tanımayan ve gittiği her köyde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Tahmazoğlu, sırasıyla ilçeye bağlanan eski köy olan Burç Karakuyu Mahallesi ile Yeşilköy, Çörekli ve Kürüm köylerini ziyaret ederek köylülerle sohbet etti. Gittiği köylerde talep ve dilekleri dinleyen Başkan Tahmazoğlu, yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve AK Parti Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu’nun katıldığı köy ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, “Teşkilatımızla birlikte köy ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Daha önce ilçemize mahalle olarak bağlanan köylerimizin yollarının kilittaşını, asfaltını, parklarını, çocuk oyun alanlarını ve spor aletlerini yaptık. 30 Mart’tan sonra hem bu mahallelerimize hem de yeni bağlanacak olan mahallelerimize köy odasının da içinde bulunduğu taziye evleri yapacağız. Köylerimizde şuanda tespitlerimizi yapıyoruz. Birçok köyümüzde kilittaşı çalışmasını tamamladık. Daha sonra Park yaparak, çocuk oyun grubu ve spor aletleri de yerleştireceğiz” dedi.