Gaziantepspor’un genç futbolcularından Emre Nefiz ve Orkan Çınar, Galatasaray maçında oynadıkları futbolla adeta geceye damga vuran iki futbolcu oldular. Hücum hattında bu sezon ligde ikinci kez kanatları paylaşan genç futbolcular, Gaziantepspor’un kazanmasına ise önderlik ettiler. Maç boyunca oldukça istekli olan Emre ve Orkan skora da direkt olarak etki yaptılar. Emre Nefiz, maçın henüz 5. Dakikasında attığı güzel golle takımını öne geçirirken, Orkan Çınar ise Larsson’a harika bir asist yapmayı başardı.

Galatasaray’ın iki bekine zor anlar yaşatan futbolcular maç sonunda da teknik direktör Mutlu Topçu tarafından kucaklandılar. İki futbolcusunu da tebrik eden Mutlu Topçu, sahaya koydukları futboldan ötürü de çok memnun olduğunu söyledi.

Emre Nefiz ayrıca Galatasaray’a attığı şık golle Gaziantepspor forması altındaki ilk golünü de atmayı başardı ve alkış aldı.

MAÇIN EN ÇOK KOŞAN İSİMLERİ OLDULAR

Gaziantepspor’un Galatasarayla oynadığı müsabakada koşu mesafelerine bakıldığı zaman Orkan Çınar ve Emre Nefiz yine ilk sırada yer almayı başardılar. Orkan Çınar maç boyunca 11.02 km koşarken, Emre Nefiz’de 10.71 km koşarak bu listede ikinci sırada yer aldı.

RAKAMLARLA EMRE NEFİZ

Topla Buluşma: 43

Başarılı pas: 29

Gol: 1

Pas Yüzdesi: %94

Şut Denemesi: 2

İsabetli Şut: 1 (Gol)

İkili Mücadele Kazanma: 3

Yaptığı Faul: 1

Top Kaybı: 2 Top kazanma: 1

Hava Topu Kazanma: 2

RAKAMLARLA ORKAN ÇINAR

Topla Buluşma: 54

Asist: 1

Pas Yüzdesi: %82

Şut Denemesi:1

İkili Mücadele Kazanma: 1

Başarılı Pas: 28

Toplam Orta: 8

Top Kapma: 1

Top Kaybetme:0