Şahinbey Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Çeled Uşaglar, tiyatro grubunun Antep Ağzı ile yazılan ‘Dava Böög” komedi oyununu ücretsiz olarak sahneledi. Mahkeme salonu ve daha sonrası cezaevinde geçen komedi oyununda oyuncuların birbiriyle olan diyalogları izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.

Şahinbey Kültür Merkezinde sahnelenen ve Orhan Uslu’nun yazıp yönettiği, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel’inde izlediği oyuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sahneledikleri oyunlara vatandaşların yoğun ilgisi göstermesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Çeled Uşaglar Tiyatro grubu yazar ve yönetmeni Orhan Uslu, bu şehrin çocukları olan bizlere verdiği desteklerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Başkanımız kültür ve sanata çok büyük önem veriyor. Bizler ise, kültür ve sanat adına bundan sonrada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BUKET TAKDİMİ YAPILDI

Oyun sonunda uzun süre vatandaşların ayakta alkışladığı Çeled Uşaglar tiyatro grubu adına yönetmen Orhan Usluya Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel buket takdim ederek, “Gazi şehrimizin yetiştirdiği Çeled Uşaglar tiyatro grubu’na böyle güzel oyunlar sergilediği için çok teşekkür ediyorum.”dedi. BÜLTEN