Şehitkamil GAP Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu öğrencileri, ‘I. İyi Örnekler Fuarı’nda söyledikleri hareketli şarkılar ile Demokrasi Meydanı’nı dolduran yüzlerce kişiye eğlenceli anlar yaşattı.

I. İyi Örnekler Fuarı’nda stant açan Şehitkamil GAP Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu, ‘Gaziantep’in Geleceğine Değer’ projesi kapsamında 1 yıl boyunca devam eden etkinliklerde 6 farklı alanda 1.’lik elde etti. Açılan stantta; yıl içinde 1.’lik alan çalışmalar sergilendi. Şehitkamil GAP Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu standını ziyaret eden Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, görme engelli öğrenciler ile yakından ilgilendi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Şehitkamil GAP Görme Engelliler İlk ve Ortaokulu Müdürü Cengiz Temiz, şunları söyledi: “Şehitkamil GAP Görme Engelliler Okulu olarak ‘Gaziantep’in Geleceğine Değer’ projesi kapsamında hazırlanan etkinliklerde okul olarak yer aldık. Gaziantep’teki özel okullar arasında 6 defa bu program çerçevesinde 1. elde ettik. Bu programda elde etmiş olduğumuz başarıyı standımızda sergiledik. Çocuklarımız, müzik performansı sergiledi. Bu programda emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma, idarecilerime ve öğrencilerime çok teşekkür ederim.” İHA