CHP Şehitkamil örgütünün çocuk gelinler ve kadına uygulanan şiddet üzerine hazırladığı “Sizler sustukça, ben ölürüm” adlı tiyatro gösterisi izleyicilerle buluştu.

Şehitkamil Kongre merkezinde sergilenen oyunu izlemeye CHP İl Başkanı Hayri Sucu, il yönetimi, CHP Eski İl Başkanı Nesrin Tuncel ve birçok partili katıldı. Gösteri öncesi konuşma yapan İl Başkanı Hayri Sucu, il başkanı olarak seçildikten sonra katıldığı ilk etkinlik olduğunu belirterek, “Mazbatamızı aldık. Katıldığım ilk toplantı, CHP Şehitkamil örgütümüzün düzenlediği bu etkinlik oldu. Organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

SORUNLAR BÜYÜK

CHP Şehitkamil İlçe başkanı Kadir Yücel ise konuşmasında, ”Ülkemizde bir çok sorun var. Terör ve güvenlik sorunu,ekonomik sorun, siyasal boşluk sorunu, çocuk istismarları, bu sorunlar arasında insan psikolojisi bozulmaktadır. Kadınları çalışma ve sosyal hayatın dışına itecek ve güçsüzleştirecek girişimler kadın ruh sağlığı üzerinde yıkıcı etkilere yol açıyor. Kadınlarla erkeklerin eşit olmadığına inanan, bunu kışkırtan bir ortamın kadınları ikincil konuma itilmek istenmektedir" BÜLTEN