Sezona şampiyonluk söylemleriyle giren ve daha sonra Play Off hedefleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da deneyimli futbolcu Ali Tandoğan gerçek hedeflerini açıkladı.

Takımın iyi bir ekip olmasına rağmen maç kazanamadıklarını belirten Tandoğan, hedeflerinin Play off olarak söylenmesi durumunda insanların kendilerine güleceklerini açıkça ifade etti.

Sahada sergilenen performansın karşılığını alamadıklarını aktaran deneyimli defans oyuncusu, hedeflerini uzun vadeye yaymaları durumunda ligde sıkıntı yaşayacaklarını aktardı.

BASİT HATALAR YAPIYORUZ

Adanaspor karşısında elde ettikleri mağlubiyetten dolayı oldukça üzgün olduklarını kaydeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un deneyimli oyuncusu Ali Tandoğan, “Gösterilen performansa bakılırsa hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Aslında bu maça çok iyi de motive olmuştuk, şanssız goller yediğimizi düşünüyorum. Takım olarak basit hatalar yapmazsak eğer maç içerisinde çok daha iyi futbol sergileyeceğiz. Artık bir başlangıç yapmamız gerekiyor, İnşallah bu da Antalyaspor karşısında olur da bir seri yakalarız. Tabi ki kimseyi endişelendirmekte istemiyoruz o yüzden çok çalışıp takımdaki birlikteliği ve beraberliği kaybetmeyip daha iyi yerlere gelmeliyiz. Yönetim kurulumuzu ve başkanımızı üzdüğümüzün farkındayız ama arkadaşlarımla birlikte takımı layık olduğu yere taşıyacağız” dedi.

BİZE GÜLERLER

Kendisinin 20 yıldan beri futbol oynadığını belirten Tandoğan, “Eğer hedefimizi uzun vadeye yayarsak sıkıntı yaşama riskimiz yüksek. Bizim artık bundan sonra maçlarımızı tek tek düşünmek gerekiyor, her maçımızı kazandıktan sonra takımın bu ligde ki rahatlaması ve ondan sonra ki süreçte de üst sıraları zorlayabilirsek onu yapmaya çalışacağız. Biz burada Play off olayına girersek bize gülerler çünkü takım maç kazanamıyor. Bizim kazanmamız gerekiyor ve biz kazandıkça mutsuz olan insanları mutlu etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU