MHP Gaziantep eski Milletvekili Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir'in, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın oğlu Murat Doğan tarafından silahlı saldırıya uğramasının ardında Oğuzeli'nde parti aleyhine çalıştığı iddialarının olduğu öne sürüldü.

PARTİLİLER ÖZDEMİR'İ ŞİKAYET ETTİ

Oğuzeli'nde aralarında ilçe başkanının da bulunduğu bir heyet dün MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın yanına giderek, Ali Özdemir'in Ak Parti'ye çalıştığını söyledikleri, Mehmet Doğan'ın bunun üzerine Ali Özdemir'i telefonla arayarak bu konuyu görüşmek istediği öğrenildi.

ÖZDEMİR TEPKİ GÖSTERDİ

İl Başkanı Doğan'ın bu iddiaları üzerine Ali Özdemir'in tepki gösterdiği, sonra değil bugün görüşelim diyerek Doğan'ı defalarca aradığı öğrenildi. Ali Özdemir'in İl Başkanını Metronun önüne çağırdığı, il başkanının yanında oğlu ve partililerle gittiği Metro'nun önünde Ali Özdemir ve 15'a yakın sopalı kişilerin kendilerini beklediklerini gördüğü iddia edildi.

METRO'NUN KAMARASINDA HERŞEY GÖRÜLÜYOR

Saldırı anının Metro'nun kameralarında açıkça görüldüğü bildiridi. Bu kişilerin İl Başkanı Mehmet Doğan'ın oğlu Murat Doğan'ın arabasının önünü çevirip sopalarla saldırdıkları, bunun üzerine Murat Doğan'ın silahına sarılarak Ali Özdemir ve kardeşine ateş ettiği öğrenildi.

KARDEŞLERİN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Olayın ardından yaralanan Ali Özdemir ve kardeşi Mehmet Özdemir hastaneye kaldırılırken, Murat Doğan ise olay yerinden kaçtı. Eski Milletvekili ve kardeşinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.Haber Merkezi