Türkiye Hokey Federasyonu’nun Konya’da gerçekleştirdiği 21 yaş altı liginde şampiyonluğa ulaşan Gaziantep Polisgücü takımı, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret etti. Turnuva öncesi sporculardan şampiyonluk sözü alan İl Emniyet Müdürü Gezer, elde edilen başarıdan dolayı ziyarette kupanın gururunu yaşadı.Ziyarette bulunan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’da Polisgücü hokey takımını elde ettiği şampiyonluktan dolayı kutladı.İl Emniyet Müdürü Ali Gezer’i Hokey İl Temsilcisi Ali Koç, kulüp başkanı Mehmet Kaplan, yönetim kutulu üyeleri Şevki Bostan, Fatih Güllüoğlu, Celal Akarçay, antrenör Yusuf Kasım ve sporcular katıldılar.

TAYYAR “HEPİNİZİ KUTLUYORUM”

Türkiye’de hokey branşının yeni gelişen bir spor dalı olduğunu aktaran AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, “Polisgücü takımımızın böyle önemli bir başarı elde etmesi tabi ki bizleri de sevindiriyor. Başta kulüp başkanımız Mehmet Kaplan kardeşimiz olmak üzere yönetimi, antrenörlerimizi ve sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. En büyük sıkıntının spor tesisi olduğunu yeni öğrendim ve sahası olmayan bir takımın şampiyon olması farklı bir gurur nedenidir. Yerel yönetimlerimizle birlikte bu soruna bir çözüm bulmalıyız” dedi.

GEZER “DESTEK OLMALIYIZ”

Gaziantep Polisgücü hokey takımıyla bir kez daha gurur duyduklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, “Tabi ki her başarının bir bedeli vardır, bizlerde kurum olarak elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Sporcularımıza ve takımıza destek vermek adına bazı girişimlerde bulunmak bizlerin de görevidir. Olumlu projeler doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.

KAPLAN “ZİRVEDE KALMAK İSTİYORUZ”

Türkiye arenasında ki şampiyonluklara bir yenisini daha eklediklerini ifade eden Polisgücü Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan, “Hokey denilince ülkemizin en iyi kulübü olmayı başardık ama en önemlisi de çıktığımız zirvede kalıcı olmaktır. Bizler elde edilen başarıların devamını sürdürmek istiyoruz. Bu anlamda maddi sorumluluğumuz artıyor, Gaziantep şehrinin bu değere sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

BOSTAN “KAMUOYU OLUŞTURMALIYIZ”

Polisgücü hokey takımının Avrupa ve Türkiye’de elde ettiği şampiyonluklarla artık Gaziantep şehrine mal olan bir kulüp olduğunu kaydeden Hokey Federasyonu ve Polisgücü yönetim kurulu üyesi Şevki Bostan, “Sanayi ve Ticaret odalarımızla birlikte bir kamuoyu oluşturmalıyız. Bu takımın giderleri sadece birkaç kişinin üzerine yüklenilmemeli. Ortada elde edilen önemli başarılar var ve bu başarılar Türkiye’nin gurur nedeni olan başarılardır. Dolayısıyla Gaziantep’te bu anlamda en çok övgüyle bahsedilen bir şehir haline gelmektedir. Tabi ki bu değere Gaziantep şehrinin destek vermesi gerekiyor” şeklinde konuştu.